Gjesteinnleggg av Sebastian S. Hoel, ansvarlig for nettbutikken Gorilla Sports:

Selv gründerne bak selskaper som Amazon og Tencent, begynte bare med en datamaskin og en idé. I dag er de så å si verdens rikeste med ubegripelig suksess. Men suksessen har ikke kommet uten hardt arbeid over lang tid. Og en idé kan fort vokse seg stor om metodene er grunnlagt en strategisk plan. Gorillasports er en slik side, som elsker treningsutstyr som de fleste kan ha råd til.

Fullstendig frihet og totalt ansvar

For med din egen oppstart, er du plutselig helt alene. Det er ingen som ringer etter deg om du sover kl. 10 en morgen og lurer på hvor du blir av, eller sykelønnsordninger når du føler deg pjusk. Her må man sørge for alle aspekter rundt driften selv. Så vidunderlig!! Et tips om man går rundt med en idé, er å sette seg ned med datamaskinen eller tegneblokka, og få ned alle detaljene. Hva vil det koste å komme i gang? Hvor mange timer er du villig å jobbe? Har du mulighet til å få annen inntekt om idéen ikke slår til? Hvilken bransje man tilhører og hvem er målgruppen? Med fullstendig frihet følger også totalt ansvar.

 

Hva som er så spesielt med treningsutstyr og tilbehør

Det er ingen tvil om at det å se bra ut er viktig for mange. Andre setter seg mål om å klare forskjellige mål, mens andre igjen vil ha en sunnere livsstil og bli kvitt plager gjennom for eksempel styrketrening. Vi i Gorilla Sports så potensialet i dette, og dessuten hadde vi funnet en genial måte å kombinere innkjøpsavtaler med frakt, finansiering også videre. Selv er vi også veldig opptatt av at kvaliteten på varene ikke skal stå til overs for prisen. Det er viktig for oss at folk med både helseutfordringer og økonomiske utfordringer skal kunne trene like bra som andre.

 

God digital markedsføring gjør det mulig å selge produktene

Setter man opp en god nettbutikk, er ikke det nok i seg selv for å selge produkter. Det finnes milliarder av nettsider og nettbutikker og for å finne fram i mylderet av nettbutikker, må du bruke de riktige teknikkene. Det handler om innhold, synlighet, treffe de som ønsker å bli truffet (målgruppe) også videre. Derfor har vi i Gorillasports fokus på noen skreddersydde løsninger med noe forskjellig utvalg. Det mener vi er det beste at produktene på markedet. Går du rundt med en drøm om å bli din egen herre og selge varer fra en nettbutikk, kan du bruke disse tipsene for å komme i gang. Lykke til!