Support

Nettsider består av et stort spekter med oppgaver som kontinuerlig må gjennomgås, vedlikeholdes og oppdateres. Det stopper ikke når WordPress, theme og plugins er installert. Derfor vil det være lurt med en avtale om support fra Nettverten.

Ikke alle kan dra nytte av en stor organisasjon

WordPress er det foretrukne innholdsstyringssystemet (CMS) for 26 prosent av verdens nettsider. Mange av brukerne er store selskaper, personer og organisasjoner som for eksempel CNN, New York Post, Katy Perry samt nasjonale og internasjonale sportsklubber. Det er åpenbart at slike merkevarer har en helt annen kompetanse og ressurser enn det folk flest har.

For mindre selskaper og bloggere flest vil det være mer formålstjenlig å inngå en supportavtale med Nettverten. Da slipper du å sitte på, eller tilegne deg all kunnskapen selv. Vi konsentrerer oss om det tekniske og du kan fokusere på innholdet.

Support?

Trenger du support på WordPress? Vi har løsningene som passer deg og ditt budsjett!

Hva kan man så trenge hjelp til da?

Først installeres WordPress, så settes siden opp på et valgt theme, plugins legges til, sider og poster skal lages, media behandles, backup må tas, sikkerhet skal ivareta og så videre.

Det sier seg selv at det vil oppstå en eller annen form for utfordring i nettsidens kontinuerlige syklus. Da kan det være greit å vite at man har noen å henvende seg til for å finne en løsning. I flere tilfeller dreier det seg om små og enkle utfordringer, men hva hjelper vel det når det stopper arbeidet videre?

Hvordan yter Nettverten support?

Nettverten yter support på flere plan:

  • Vi kan hoste dine sider og ta oss av alle oppdateringer, sikkerhet, SSL og eventuelt publisering.
  • Vi kan svare på spørsmål via vårt eget supportsystem. Du sender inn en henvendelse via vårt skjema, og vi svarer deg.
  • Vi og andre brukere kan svare på spørsmål via vårt diskusjonsforum.
  • Vi tilbyr opplæringsvideoer som viser i detalj hvordan de enkelte prosesser utføres.
  • Vi kan også inngå avtale om spesialtilpasset support der det trengs.

Vi driver etter prinsippet om at du som bruker selv bestemmer grad av egeninnsats, og dermed også prisen du betaler for den enkelte tjenestene.

Support på WordPress

Nettverten tilbyr support på WordPress.

Du bestemmer hva du trenger hjelp til, og vi tilpasser prisen etter dine behov!