Opplæring

Ønsker du å lage din egen eller bedriftens hjemmeside med WordPress? Vet du ikke hvor du skal starte eller hva du trenger? Da vil du finne ressursene du trenger hos Nettverten!

Hva lærer du hos Nettverten?

Ved hjelp av vår opplæring vil du lære det du trenger for å sette opp en hjemmeside eller blogg i WordPress, samt en nettbutikk i Woocommerce. Vi vil ta deg gjennom hele prosessen fra kjøp av domene til nettsidene er live på internett.

Du vil også få nyttig opplæring i hvordan du skal bygge opp sidene og innholdet slik at de blir lette å finne for brukerne. Det er viktig å bli godt synlig hos Google og andre søkemotorer. Og selvfølgelig må du også være til stede på sosiale medier.

Gratis kurs!

Sjekk ut vår gratis opplæring. Ta et kurs i dag!

Hva slags opplæring tilbyr Nettverten?

Vi bruker aktivt videoopplæring for å gi deg et best mulig grunnlag for utviklingen av nettsidene. Opplæring ved hjelp av video har vist seg å være effektivt, og gir muligheter også for dem som ikke er så glad i å bruke skriftlige manualer.

I tillegg vil du ha muligheten til å få hjelp og forklaringer via vårt supportsystem. Vi har også etablert et forum der vi og andre brukere kan besvare spørsmål og gi råd. Du skal aldri stå alene når du benytter våre tjenester.

På enkelte områder vil vi også når det er nødvendig, supplere med skriftlige og godt illustrerte guider for å komplettere opplæringen.

Hvorfor skal du bruke WordPress?

WordPress er verdens største og mest populære publiseringsverktøy (CMS). Det brukes av mange små og store aktører verden over Faktisk er så mange som 26 prosent av verdens nettsteder bygget med WordPress. Dette gir deg trygghet med tanke på utvikling og stabilitet i fremtiden.

WordPress og Woocommerce er også gratis platformer som kan brukes av alle. Det er mulig å bygge opp omfattende nettsider og nettbutikker på svært lave budsjetter.

Kurs og opplæring fra Nettverten

Nettverten tilbyr kurs og opplæring i flere prisklasser.

Du bestemmer selv kostnaden ut fra hvilket budsjett du har tilgjengelig.