Hemmesider

Formålet med en hjemmeside er ikke bare å informere. Den skal også generere økt trafikk og gi nye kunder. Dette oppnås best gjennom optimalisering av brukeropplevelsen.

Fra Nettverten får du

  • Funksjonell hjemmeside med god design.
  • Hjemmesider og blogger optimalisert for søkemotorer.
  • Problemfrie løsninger for vedlikehold og oppdateringer.
  • En profesjonell partner du kan stole på.

Vi bruker WordPress

WordPress er verdens mest populære publiseringsverktøy, og alle våre løsninger bygger på dette. Vi har valgt WordPress fordi det har en enkel oppbygning, er lett å lære, lett å bruke og gir uendelige tilpasningsmuligheter.

Synlighet er alt

Hva er hensikten med en hjemmeside som ser bra ut hvis ingen finner eller besøker den? Vi bygger alle nettsider mobilvennlige og gir deg verktøy for et optimalt besøk. Synlighet er mer enn bare design! Vi kjenner viktigheten av søkemotoroptimalisering.

Ny Hjemmeside?

Vi har fleksible løsninger som passer deg og ditt budsjett!

Vi gjør din hjemmeside synlig på internett

Din nye hjemmeside kan være noe så enkelt som et online visittkort, der kunder og samarbeidspartnere finner nøkkelopplysninger og kontaktinformasjon. Dette er et minimumsnivå av tilstedeværelse på internett, og kan fungere for enkelte. Ofte har virksomheten et mer omfattende behov enn som så.

Ønsker du å utvide kundekretsen, vil du sannsynligvis tjene på en noe mer forseggjort løsning. Hjemmesiden bør inkludere slike ting som informasjon om produkter, ansattes kompetanse, referanser fra tidligere prosjekter, anbefalinger fra fornøyde kunder og samarbeidspartnere, nyheter og lignende.

Nettverten hjelper deg frem i køen

Opplysninger om bedriften og virksomheten, spesielt dette med oppdaterte nyheter, er mer viktig enn mange er klar over. Siden de fleste nye kunder kommer via søk på internett, er det avgjørende for bedriften å ikke bare være tilstede, men også være langt fremme i køen når søkemotorene rangerer søkeresultatene.

La oss si at det finnes fem bakeri i byen, som alle selger de samme kakene. Da vil bakeriet som ligger nærmest der kundene kommer fra, være det som får flest besøk. Bakeriet som ligger bortgjemt i ei sidegate, og som knapt synes, vil være taperen. Slik er det også på internett.

Vi hjelper deg frem i køen!

Formålet er ikke bare å informere – du vil også generere økt trafikk til sidene, med nye kunder og flere muligheter.

Bedriftens blogg

Attraktive hjemmesider med god SEO, troner som regel høyest i søkeresultatene. Dermed får disse flest besøk. En hjemmeside med jevnlige oppdateringer kommer enda lengre frem i samme søkeresultat. Derfor anbefaler vi at alle hjemmesider suppleres med en enkel og integrert blogg. Bloggløsningen du får fra Nettverten er lett å oppdatere, og krever ingen omfattende forkunnskaper.

  • Bloggen holder på eksisterende kunder.
  • Bloggen markedsfører deg for nye kunder.
  • Bloggen kan brukes som salgsstøtte og til kampanjer.
  • Bloggen kan enkelt integreres med sosiale medier.
  • Bloggen kan brukes til rekruttering.
  • Bloggen gjør din hjemmeside mer attraktiv for søkemotorer.

Vi hjelper deg i gang!

Har du lyst på hjemmeside men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang?

Nettverten har kompetansen og erfaringen som gjør det enkelt for deg – ta kontakt så løser vi utfordringene!