Hjemmeside

Formålet med en hjemmeside er ikke bare å informere. Den skal også generere økt trafikk og gi nye kunder. Dette oppnås best gjennom optimalisering av brukeropplevelsen.

Fra Nettverten får du

  • Funksjonell hjemmeside med god design.
  • Hjemmesider og blogger optimalisert for søkemotorer.
  • Problemfrie løsninger for vedlikehold og oppdateringer.
  • En profesjonell partner du kan stole på.

Vi bruker WordPress

WordPress er verdens mest populære publiseringsverktøy, og alle våre løsninger bygger på dette. Vi har valgt WordPress fordi det har en enkel oppbygning, er lett å lære, lett å bruke og gir uendelige tilpasningsmuligheter.

Synlighet er alt

Hva er hensikten med en hjemmeside som ser bra ut hvis ingen finner eller besøker den? Vi bygger alle nettsider mobilvennlige og gir deg verktøy for et optimalt besøk. Synlighet er mer enn bare design! Vi kjenner viktigheten av søkemotoroptimalisering.

Åpent forum

Trenger du hjelp og støtte til ditt arbeid med WordPress?

Nettverten gjør din hjemmeside synlig på internett

Din nye hjemmeside kan være noe så enkelt som et online visittkort, der kunder og samarbeidspartnere finner nøkkelopplysninger og kontaktinformasjon. Dette er et minimumsnivå av tilstedeværelse på internett, og kan fungere for enkelte. Ofte har virksomheten et mer omfattende behov enn som så.

Ønsker du å utvide kundekretsen, vil du sannsynligvis tjene på en noe mer forseggjort løsning. Hjemmesiden bør inkludere slike ting som informasjon om produkter, ansattes kompetanse, referanser fra tidligere prosjekter, anbefalinger fra fornøyde kunder og samarbeidspartnere, nyheter og lignende.

Nettverten hjelper deg frem i køen

Opplysninger om bedriften og virksomheten, spesielt dette med oppdaterte nyheter, er mer viktig enn mange er klar over. Siden de fleste nye kunder kommer via søk på internett, er det avgjørende for bedriften å ikke bare være tilstede, men også være langt fremme i køen når søkemotorene rangerer søkeresultatene.

La oss si at det finnes fem bakeri i byen, som alle selger de samme kakene. Da vil bakeriet som ligger nærmest der kundene kommer fra, være det som får flest besøk. Bakeriet som ligger bortgjemt i ei sidegate, og som knapt synes, vil være taperen. Slik er det også på internett.

Nettverten hjelper deg frem i køen!

Formålet er ikke bare å informere – du vil også generere økt trafikk til sidene, med nye kunder og flere muligheter.

Bedriftens blogg

Attraktive hjemmesider med god SEO, troner som regel høyest i søkeresultatene. Dermed får disse flest besøk. En hjemmeside med jevnlige oppdateringer kommer enda lengre frem i samme søkeresultat. Derfor anbefaler vi at alle hjemmesider suppleres med en enkel og integrert blogg. Bloggløsningen du får fra Nettverten er lett å oppdatere, og krever ingen omfattende forkunnskaper.

  • Bloggen holder på eksisterende kunder.
  • Bloggen markedsfører deg for nye kunder.
  • Bloggen kan brukes som salgsstøtte og til kampanjer.
  • Bloggen kan enkelt integreres med sosiale medier.
  • Bloggen kan brukes til rekruttering.
  • Bloggen gjør din hjemmeside mer attraktiv for søkemotorer.

Nettverten hjelper deg i gang!

Har du lyst på hjemmeside men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang?

Nettverten har kompetansen og erfaringen som gjør det enkelt for deg – ta kontakt så løser vi utfordringene!

Ofte stilte spørsmål om hjemmesider

Hva er en hjemmeside?

En hjemmeside er et nettsted på internett hvor man kan dele relevant informasjon med andre. Det finnes en lang rekke forskjellige typer nettsteder; nettaviser, blogger, nettbutikker, nettbank med mere.

Hvorfor må man ha en hjemmeside?

Som privatperson kan man fint klare seg uten en hjemmeside, men som bedrift er det i dag tilnærmet utenkelig å ikke være tilstede på internett. En hjemmeside er bedriftens utstillingsvindu mot verden, hvor dent enkelt og forholdsvis rimelig kan deles tilnærmet ubegrenset med informasjon om sine tjenester og produkter. Selv de minste firma har i dag en hjemmeside, om enn den kun inneholder minimalt med informasjon som for eksempel kontaktinformasjon.

Hvorfor holder det ikke med Facebook?

Facebook kan være en god plattform å formidle informasjon på, men det bør ikke være den eneste. Facebook har sine egne algoritmer for hvem som får se hva som blir publisert, og det er ikke alle som har tilgang til tjenesten. Derfor bør Facebook være en del av en helhetlig satsning, men ikke den eneste.

Kan man lage en hjemmeside selv?

Man kan fint lage sine egne hjemmesider selv. Det finnes flere programmer man kan bruke, og alt fra gratis til forholdsvis kostbare alternativer finnes. Flere hostingselskaper tilbyr også egne nettsidebyggere hvor man enkelt og med få klikk kan konstruere sine egne hjemmesider.

Hva er en «riktig» pris på en hjemmeside?

Å finne en «riktig» pris på en hjemmeside avhenger av flere ting. Hvor omfattende skal den være, hvilken funksjonalitet skal den ha, og hvilken oppfølging ønskes i etterkant?

Kan man lage en hjemmeside gratis?

Man kan fint lage en hjemmeside gratis. Det finnes flere løsninger på internett som gjør dette.

Hvor kan man lære å lage hjemmesider?

Det er mange steder man kan lære å lage hjemmesider. Man kan utdanne seg innen webdesign, man kan lese bøker om emnet, eller lære fra noen av de mange nettstedene som tilbyr dette.

Lages hjemmesider kun i WordPress?

Nei. WordPress er kun en av mange plattformer som kan brukes til å lage hjemmesider. Joomla, Drupal og eZ Publish er noen eksempler på andre populære innholdspubliseringssystemer.

Hvorfor er WordPress beste løsning for å lage en hjemmeside?

Det er flere årsaker til at WordPress regnes for å være en av de beste løsningene for å lage hjemmesider. WordPress er svært fleksibelt, åpen kildekode, og det finnes enorme mengder av ferdige maler og programutvidelser som styrer alt fra utseende til funksjonalitet.

Hvorfor trenger man en blogg på hjemmesiden?

Litt avhengig av hvilken type hjemmeside man har, kan det å implementere en blogg være en god idé. En blogg har flere funksjoner. For det første kan det være en fin måte å spre dynamisk informasjon på, man kommuniserer bedre med kundene sine, og det påfører hjemmesiden SEO verdi ved å tilføre relatert innhold.

Hva er de viktigste sidene å ha med på en hjemmeside?

Skal man lage en hjemmeside bør man tenke nøye gjennom hvilke sider man vil ha på den. Mange nøyer seg med én enkelt side, mens andre igjen vil ha flere undersider fordelt på mange kategorier igjen. Smak og behag er avgjørende, men som et minimum bør man ha en forside, en egen side med kontaktinformasjon og en side med generell informasjon om hvilke tjenester eller produkter man ønsker å formidle.