Prisoversikt

Pris Nettsider

Pris på nettsider klargjort og satt opp live på server. Dette inkluderer innlegg av tekst og bilder på alle sider. Øvrige priser finner du lenger nede på siden. Alle priser er oppgitt eks. mva.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg gjøre en egeninnsats for å senke kostnadene?
Ja, du kan gjøre jobben med å legge inn bilder og tekst selv. Du kan eventuelt også ta et av våre kurs som viser deg hvordan du gjør hele jobben selv. Men vi er blant markedets rimeligste på webutvikling, og du sparer mye tid på å la oss gjøre jobben.
Hva er deres betalingsbetingelser?
Du betaler inn et depositum på 20% av den avtalte prisen ved kontraktsinngåelse. Så snart beløpet er på vår konto starter vi arbeidet. Alle tillegg skal godkjennes av kunde. Når sidene er ferdig sender vi ut faktura på de resterende 80%, samt eventuelle tillegg som har tilkommet under arbeidet. Du overtar full tilgang til sidene når betaling er fullført. Frem til det er nettsidene vår eiendom.
Kan dere ta jobben med å administrere sidene?
Ja, vi kan påta oss hele eller deler av jobben med drift og vedlikehold. Dette er helt opp til deg som kunde å avgjøre. Du har også muligheten til selv å drifte og administrere sidene ved hjelp av supportavtale.
Kan jeg senere etter at sidene er ferdige legge til flere sider og innhold?
Ja, det kan du. Enten selv ved hjelp av instruksjonene i opplæringsvideoen du får med den ferdige siden. Eller så kan vi gjøre jobben for deg. Mulighetene er store for videre utvikling med nettsider fra oss.
Må jeg ha sidene på en av deres servere?
Nei, det må du ikke, men vi anbefaler dette da sidene vil bli tilpasset og optimaliserte ut fra våre servere. Om du skulle velge å bruke egen hosting av sidene så vil vi anbefale å bruke samme leverandør som oss. Dette vil lette arbeidet om det senere skulle oppstå noen form for utfordringer i forbindelse med oppdateringer og bruk. Men sidene vil fungere på en hvilken som helst server som er konfigurert for WordPress.

Fortsatt noe du lurer på?

Fikk du ikke svar på det du lette etter? Fortsatt noe du lurer på?